Wanneer naar een kattenpension.

In de meeste gevallen zal dat in de vakantie zijn, maar ook tijdens een verhuizing, zakenreis, ziekenhuisverblijf of andere omstandigheden waardoor u tijdelijk niet voor uw huisdier kunt zorgen, kan uw huisdier bij ons kattenpension terecht.

De accommodatie.

De kattenverblijven in ons kattenpension zijn huiselijke gezellige ingerichte ruimtes met volop zit-  lig en speel mogelijkheden.  Aan deze verblijven zitten overdekte buitenrennen waar de katten de gehele dag naartoe kunnen. Onze verblijven zijn voorzien van verwarming zodat ook in de wintermaanden een aangenaam verblijf mogelijk is.(zie foto’s)

Wat bieden wij.
 • Vakbekwame verzorging. Ruim 16 jaar ervaring als dierenartsassistente.
 • Veel vrijheid voor uw dier.
 • Persoonlijke aandacht .
 • De hele dag door brokjes en water ter beschikking.
 • Goede hygiëne.
Waar kunt u ons vinden?

Het kattenpension van Ventura Diessen is gelegen tussen Diessen en Oost- West en Middelbeers. Dit is een ideale locatie als u in de regio tussen de steden Tilburg en Eindhoven woont, gemakkelijk te bereiken via Hilvarenbeek en Oirschot.

Openingstijden

Kattenpension Ventura Diessen is geopend van 11.00u tot 12.00u uur en op afspraak van 20.00u tot 20.30u. Op zondagen zijn wij gesloten.

Kosten (LET OP! Onderstaande tarieven gelden per 01-01-2024)

Per dag wordt voor 1 kat € 12,00 incl. B.T.W. in rekening gebracht. Voor meerdere katten is het € 11,00 per kat. Er kan contant worden betaald of nog liever met een betaalverzoek (Tikkie).  Er is helaas geen pinautomaat aanwezig.

Reserveren.

U kunt telefonisch of via het contactformulier rechts reserveren. Indien uw kat voor de 1e keer bij ons zal komen graag telefonisch reserveren. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om voor de zomervakantie ruim van te voren te reserveren.

Verplichtingen eigenaar.
Verplichte entingen voor uw kat

Kattenziekte: Minimaal drie weken van tevoren en niet ouder dan 3 jaar.

Niesziekte: Minimaal drie weken van tevoren en niet ouder dan 1 jaar.

Het neusdruppelvaccin tegen Bordetella (bacteriële niesziekte) stellen wij niet verplicht, maar raden we wel aan, vooral tijdens de vakantiedrukte.

Katten die nog nooit geënt zijn dienen 2x gevaccineerd te worden tegen katte en niesziekte met een tussentijd van 3 weken. Vanaf de laatste enting mogen ze 3 weken later in het pension opgenomen worden.

Uw dierenarts weet welke enting uw kat nodig heeft.

Risico’s voor de kat
Met nadruk willen wij er u op wijzen dat ondanks dat alle katten gevaccineerd moeten zijn dit geen garantie biedt dat de katten geen niesziekte kunnen ontwikkelen.

Niesziekte is een aandoening waarbij sprake is van een ontsteking van de voorste luchtwegen. Meerdere ziekteverwekkers spelen een rol. Afhankelijk van de verwekker, de leeftijd en de weerstand van de katten kunnen de verschijnselen minder ernstig zijn: niezen, wat hoesten met waterige neus- en ooguitvloeiing, tot zeer ernstig: sloom, koorts, niet eten, niezen, hoesten, speekselen, ernstige neus- en ooguitvloeiing. Bij de eerste verschijnselen zullen de katten door ons naar de dierenarts gaan en apart geplaatst worden.

De kosten voor de dierenarts worden aan u doorberekend.

Wat u moet meebrengen:
 • Vaccinatiebewijs en eventuele medicijnen met schriftelijke aanwijzing.
 • Heeft uw kat dieetvoeding nodig, dan dient u dit zelf mee te brengen.
Van u verwachten wij:

Wij verwachten dat uw kat recent voor het verblijf ontwormd ,vlo vrij en behandeld tegen vlooien  bij ons gebracht wordt. Als u uw kat toch met vlooien thuis komt betekent dit dat uw kat niet goed of met een ontoereikend middel behandeld is. Als ik tijdens het verblijf van uw kat vlooien ontdek dan wordt uw kat behandeld tegen vlooien. Deze kosten bereken ik aan u door.

 

 

Aanmelden kattenpension

  Uw Gegevens

  2e Contactpersoon

  Gegevens van uw dier

  Aantal Dieren

  Wanneer u minder dan 4 dieren aanmeldt, kunt u de overige vakken leeglaten.

  Dier 1

  ManVrouw

  Ras

  Bijzonderheden

  Speciaal Voer

  Ziekten

  Kenmerken


  Dier 2
  Naam

  ManVrouw

  Ras

  Bijzonderheden

  Speciaal Voer

  Ziekten

  Kenmerken


  Dier 3
  Naam

  ManVrouw

  Ras

  Bijzonderheden

  Speciaal Voer

  Ziekten

  Kenmerken


  Dier 4
  Naam

  ManVrouw

  Ras

  Bijzonderheden

  Speciaal Voer

  Ziekten

  Kenmerken

  Welke periode wilt u uw dier brengen? (Verplicht)
  Brengen en Ophalen op zondag is NIET mogelijk
  Datum brengen

  Datum ophalen


  Ik heb de algemene voorwaarden en privacystatement gelezen en ga hiermee akkoord.

  Openingstijden zijn van 11.00u tot 12.00u uur en op afspraak  van 20.00u tot 20.30u.